Yattara yine salonda çalıştı

Turkcell Süper Ligi'nin 7. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan lider Trabzonspor, bu maçın hazırlıklarını sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü. Katar'ın Al Sadd takımına transferi gerçekleşmeyen Gineli oyuncu İbrahim Yattara, antrenman

Yattara yine salonda çalıştı

Turkcell Süper Ligi'nin 7. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan lider Trabzonspor, bu maçın hazırlıklarını sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü. Katar'ın Al Sadd takımına transferi gerçekleşmeyen Gineli oyuncu İbrahim Yattara, antrenman ve kuvvet eksiğini gidermek için salonda çalıştı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde yapılan antrenmana Milli Takımlarda bulunan kaleci Tolga Zengin, Ceyhun, Serkan, Barış, Onur, Song, Slyva, sakatlığı bulunan Gökhan Ünal ve izinli olan Ferhat katılmazken, hafif sakatlığı olan Hüseyin ile antrenman ve kuvvet eksiği bulunan Yattara salonda çalıştı. Bordo mavili takım, sabah antrenmanında ısınma hareketleriyle kuvvet ve denge çalışması yaptı. Bordo-mavili futbolcular, daha sonra salonda çalışarak idmanı tamamladı.
Trabzonspor, bu akşam saat 19.00'da yapacağı antrenmanla Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürecek.

Kaleciler Tolga Zengin, Onur ve Tony Sylva'nın Milli Takımlarda olması nedeniyle Trabzonspor, Galatasaray maçı hazırlıklarını kalecilerinden yoksun olarak sürdürüyor. Bordo-mavili takım, yarın akşam saat 19.30'da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Trabzon Karadenizspor ile bir hazırlık maçı yapacak.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler