Yattara yine saçmaladı!

Trabzonspor'un sorunlu futbolcusu Yattara yine başına dert açtı. Uzun süren sakatlığı bir türlü geçmeyen ve yönetimden izin alarak tedavi olmak için ülkesine giden Yattara'nın açıklamaları başına dert actı. Tedavi masraflarını kendi cebimden ödeyeceğim di

Yattara yine saçmaladı!
Trabzonspor'un sorunlu futbolcusu Yattara yine başına dert açtı. Uzun süren sakatlığı bir türlü geçmeyen ve yönetimden izin alarak tedavi olmak için ülkesine giden Yattara'nın açıklamaları başına dert actı. Tedavi masraflarını kendi cebimden ödeyeceğim diyen Yattara'nın doğruyu söylemediği ortaya çıktı.

HACISALİHOĞLU YALANLADI
Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu Yattara'nın daha öncede aynı doktora gittiğini ifade ederek” Antrenmanda sakatlığı bir kez daha nüksedince yönetime başvurarak “ Hem ülkemde kontrol den geçerim ,hem de lige ara verildiği için ailemle ilgili bazı problemler var onları hallederim.. Tedavi masraflarının kendisinin ödeyeceğini söylemiş. Böyle bir şey yok. Kaldı ki 3-5 bin euro tutacak tedavi masrafının Trabzonspor da lafı bile olmaz. Trabzonspor bugüne kadar böyle bir uygulamanın da içinde hiç olmadı. Bu ya tercüme hatası ya da söyleyeceklerinin tam ifade edemedi” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor