Yattara'yı hırs bastı

Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal, hafta sonu oynanılacak olan Beşiktaş maçında Yattara'yı oynatacak mı? Herkes bu sorunun cevabını merak ediyor..  Beşiktaş maçı öncesi ciddi bir sakatlık yaşamasına rağmen, titiz bir çalışmanın ardından sakatlığı b

Yattara'yı hırs bastı


Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal, hafta sonu oynanılacak olan Beşiktaş maçında Yattara'yı oynatacak mı? Herkes bu sorunun cevabını merak ediyor..

Beşiktaş maçı öncesi ciddi bir sakatlık yaşamasına rağmen, titiz bir çalışmanın ardından sakatlığı büyük ölçüde geçen Gineli futbolcu İbrahima Yattara'nın, derbi maçta sahada olması bekleniyor.

Kulüp doktorlarının resmen, 'Yattara oynayacak' şeklinde açıklama yapmadan kaçınmasına rağmen, Gineli futbolcunun topla çalışmaya başlaması ve takımla birlikte idmanlara çıkması Beşiktaş maçında sahada olma ihtimalini artırıyor. Yattara'nın sakatlığında Isaac'ı bu mevkiye hazırlayan Yanal'ın, Gineli futbolcuyu riske etmeyebileceği iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor