Yattara Yarın gidiyor mu?

Katar'ın Al Saad kulübü Yattara'da ısrar ediyor, yattara gitmek istiyor.İbrahima Yattara'nın bonservisi için Trabzonspor'a 10 milyon Avro, futbolcunun kendisine de yıllık 2 milyon avro'dan olmak üzere 4 yıllığına 8 milyon Avro teklif eden Al Saad kulübünü

Yattara Yarın gidiyor mu?

Katar'ın Al Saad kulübü Yattara'da ısrar ediyor, yattara gitmek istiyor.

İbrahima Yattara'nın bonservisi için Trabzonspor'a 10 milyon Avro, futbolcunun kendisine de yıllık 2 milyon avro'dan olmak üzere 4 yıllığına 8 milyon Avro teklif eden Al Saad kulübünün Yattara ısrarı sürüyor.

Konu ile ilgili olarak dün bir açıklama yapan Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener "10 milyon Avro değil, 20 milyon Avro verseler Yattara'yı bırakmayız" demişti.

Kimse Trabzonspor'dan Büyük Değildir.

Bu akşam saatlerinde Lig TV'ye bir açıklama yapan Başkan Sadri Şener, transfer ile ilgili olarak önemli açıklamalar yaptı.

Şener yaptığı açıklamada Kimsenin Trabzonspor Kulübünden büyük olmadığını, gitmek isteyen futbolcuyu zorla tutamayacaklarını ifade ederek "Dün bir açıklama yaptım, değil 10 milyon Avro 20 Milyon Avro verseler bile Yattara'yı bırakmam dedim. Ama bugün Yattara'nın yaptığı açıklamaları duyunca ki,  ben Trabzon'da durmam, Trabzonspor'da oynamam, gitmek istiyorum şeklinde konuşmuş, ben bu konuşmaları hazmedemedim. Kimse Trabzonspor'dan büyük değildir, gitmek isteyeni zorla tutmayız" dedi.

Yattara'ya 2 yıllık 1 milyon 300 bin Avro verdiklerini, bu rakamın Türkiye ve Trabzonspor şartlarında çok iyi bir para olduğunu söyleyen Şener, Yattara bir istedi iki verdik, hiç bir zaman bu kulüp onu mağdur etmedi, kaldı ki Yattara 150 bin dolarlara buraya gelmişti" şeklinde konuştu.

Yattara'nın bugün yaptığı açıklamaları kabullenemediğini bir kez daha vurgulayan Şener şöyle konuştu "Benim gibi hiç bir Trabzonlu ve Trabzonsporlu da bu açıklamaları kabullenemez hazmedemez. Biz onu bağrımıza bastık ama o burada durmak, oynamak istemiyormuş"

Ankaragücü maçında sakatlanan Yattara'nın Lig'e verilen arada tedavisinin yapılıp, Beşiktaş maçında oynayacak duruma gelmesine rağmen "ağrılarım var, oynayamam" dediğini, daha sonraki hafta oynanan Denizlispor maçında tıbben hiç bir sorunu olmadığı halde ağrılarının olduğu gerekçesiyle yine oynamak istemediğini söyleyen Şener "Yarınki kupa maçında da oynamayacakmış, hafta sonu oynanacak olan Antalya maçında da oynayamazmış, tüm bunlar düşündürücü iken, bu gün yaptığı açıklamalarda üzerine eklenince buna ben ve hiç bir Trabzonsporlu tahammül edemez" dedi.

Yattara'ya ulaşılamıyor

Tüm bu gelişmeler yaşanırken Yattara'ya ulaşılamıyor, Telefonu kapalı olan Yattara'nın, Avukatı ve Katarlı menejerlerle evinde görüşme halinde olduğu bilgileri gelirken, Katar Futbol Federazsyonu'nun Al Saad Kulübüne Yattara'nın transferi için yeni bir 24 saatlik süre verdiği de öğrenildi.

Bonservis bedeli yükselebilir:

Yattara transferi için Trabzonspor'a 10 milyon Avro teklif eden Al Saad kulübü Trabzonspor'un Yattara'yı bırakmak istememesinin ardından Bonservis bedelinde 10 milyon Avro'dan daha yüksek bir bedel önereceği düşünülüyor.

Yattara Yarın gidebilir

Yaşanan tüm bu gelişmelerin ardından Yattara'nın yarın öğle saatlerinde Trabzonspor ile ilişkisinin kesilip Katar'ın Al Saad takımına imza atabileceğide gelen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor