Yattara ve Jabi puan kaybetti

Gine Milli Takım Teknik Direktörü Partice Neveu,Trabzonspor'un dün deplasmanda Gençlerbirliği ile oynadığı ve 2-1 kaybettiği  karşılaşmayı izleyenler arasındaydı. Gine'de 20 0cak -10 Şubat tarihleri arasında yapılacak, Afrika Uluslar Kupası finallerinde m

Yattara ve Jabi puan kaybetti

Gine Milli Takım Teknik Direktörü Partice Neveu,Trabzonspor'un dün deplasmanda Gençlerbirliği ile oynadığı ve 2-1 kaybettiği  karşılaşmayı izleyenler arasındaydı.

 

Gine'de 20 0cak -10 Şubat tarihleri arasında yapılacak, Afrika Uluslar Kupası finallerinde mücadele edecek olan Gine milli aday kadrosunu oluşturmaya çalışan Neveu, Gençlerbirliği maçında   Yattara ve Jabi'yi izledi .

 

Jabi'nin etkisiz gözüktüğü karşılaşmada, Yatara, Jabi'ye oranla daha iyi bir futbol ortaya koydu. Tribünde bol bol not tutan Gine Milli Takım Teknik Direktörü  Neveu, her iki futbolcunun da G.Birliği karşılaşmasında ortaya koyduğu performansı beğenmedi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler