Yattara Ve Cağdaş'a Ceza

Yönetim kurulu FC Otelul Galati ile yapılan ilk maçta direkt kırmızı kart gören Yattara'ya 25 bin YTL, çift sarı karttan kırmızı kart gören Çağdaş'a ise 8 bin YTL para cezası verdi.Yattara'ya yönetim kurulunun, kamplara geç gelmesinden dolayı teknik direk

Yattara Ve Cağdaş'a Ceza

Yönetim kurulu FC Otelul Galati ile yapılan ilk maçta direkt kırmızı kart gören Yattara'ya 25 bin YTL, çift sarı karttan kırmızı kart gören Çağdaş'a ise 8 bin YTL para cezası verdi.

Yattara'ya yönetim kurulunun, kamplara geç gelmesinden dolayı teknik direktör Ziya Doğan'ın raporu doğrultusunda ayrı bir ceza daha vereceği kaydedildi.

İDMAN
Teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana, sakatlıkları bulunan Musa, Risp, Celaleddin, Ersen Martin ve Ceyhun katılmadı.

Bordo-mavili futbolcular aşırı sıcakta kondisyona yönelik bir antrenman gerçekleştirdi. Antrenmanın son bölümünde de oyuncular yarı sahada çift kale maç yaptılar.

Çift kale maçta Doğan futbolcularından, rakip takım oyuncularına yakın olmalarını ve topa hemen basmalarını istedi.

Doğan, Tolga'nın attığı bir pas sonrası da ''Herkes Maradona gibi pas atmak istiyor. Haddinizi bilin ona göre oynayın'' dedi.

Antrenman boyunca sıcak hava nedeniyle oldukça zorlanan futbolcular, zaman zaman su içerek serinlemeye çalıştılar.

Trabzonspor, akşam yapacağı antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek.

-MUSAMPA VE JUN-
2 yabancı oyuncu arayışında bulunan Trabzonspor'da gözden çıkarılan yabancı oyuncular Musampa ve Tomas Jun'a halen kulüp bulunamadı.

Takımdan ayrı olarak çalışan bu 2 oyuncunun bugün de antrenman yaptığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor