Yattara Uslandı

Yönetimin disiplinsiz hareketleri nedeniyle kendisine verdiği 25 bin YTL para cezasını doğru bulan Gineli futbolcu, 'Artık uslu duracağım' dedi.Eskisi gibi olmayacakTrabzonspor'un Avrupa serüvenine veda etmesinden sonra eleştiri oklarının hedefi olan İbra

Yattara Uslandı


Yönetimin disiplinsiz hareketleri nedeniyle kendisine verdiği 25 bin YTL para cezasını doğru bulan Gineli futbolcu, 'Artık uslu duracağım' dedi.

Eskisi gibi olmayacak
Trabzonspor'un Avrupa serüvenine veda etmesinden sonra eleştiri oklarının hedefi olan İbrahima Yattara'dan söz... Galati ile oynanan İntertoto 2. tur ilk maçında rakibine dirsek atarak kırmızı kart gören ve takımını yalnız bırakan Gineli yıldız, Bordo-Mavili yönetimin de kendisine verdiği 25 bin YTL para cezasını normal karşıladı. Yönetimin kararına saygı duyduğunu belirten Yattara, “Artık bundan sonra takımda uslu duracağım ve kulübümün başarısı için elimden geleni yapacağım” ifadesini kullandı.

'En iyisini yapacağım'
Galati maçında yaptığı hareketin art niyetli olmadığını ancak hakemin yanlış anladığını kaydeden yıldız oyuncu, “Takımda herkesle çok iyi arkadaşım. Trabzon şehrinde de çok sevildiğimi biliyorum. Teknik direktör Ziya Doğan'ın benim iyiliğimi düşündüğünden kuşkum yok. Onun için bundan sonra görevimi en iyi şekilde yapacağım” dedi. Yattara, Jabi'nin takıma katılması ile neşesinin arttığını da söyleyip, “Ülkemden biriyle aynı takımda oynamak bana büyük heyecan veriyor. Jabi gerçekten çok kaliteli bir futbolcu” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler