Yattara Türk vatandaşı oluyor

Trabzonspor'un başarılı oyuncularından İbrahima Yattara Türk vatandaşlığına geçmek için gerekli tüm işlemleri tamamlayarak İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'ne başvuruşunu yaptı. İlk olarak Trabzon Halk Eğitim Merkezi'ne giden Yattara, burada Türkçe okuma

Yattara Türk vatandaşı oluyor
Trabzonspor'un başarılı oyuncularından İbrahima Yattara Türk vatandaşlığına geçmek için gerekli tüm işlemleri tamamlayarak İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'ne başvuruşunu yaptı.

İlk olarak Trabzon Halk Eğitim Merkezi'ne giden Yattara, burada Türkçe okuma ve yazma testlerine tabi tutuldu. Ardından dün (Perşembe) İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'ne geçen başarılı futbolcu, gerekli belgeleri teslim edip işlemlerin başlaması için imza attı.

Türk olacağı için çok mutlu olduğunu belirten Yattara, “Uzun süredir Türkiye'deyim. Burayı çok seviyorum. İnşallah bundan sonra da günlerim aynı şekilde geçmeye devam eder. Türk olmak için gerekli tüm işlemleri tamamladım. En kısa zamanda sonuçlanmasını bekliyorum. Ayrıca ismim de İbrahim Yattara olacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor