Yattara transferinde son gün

Katar'ın Al Shad Kulübünün resmi internet sitesinde, Yattara transferi ile ilgili hiçbir bilgi yer verilmemesi soru işaretlerini beraberinde getiriyor, Al Shad kulübü Yattara'nın transferinden vaz mı geçti sorusu akla geliyor. Trabzonspor yönetimi Yattara

Yattara transferinde son gün

Katar'ın Al Shad Kulübünün resmi internet sitesinde, Yattara transferi ile ilgili hiçbir bilgi yer verilmemesi soru işaretlerini beraberinde getiriyor, Al Shad kulübü Yattara'nın transferinden vaz mı geçti sorusu akla geliyor.

Trabzonspor yönetimi Yattara transferi ile ilgili Katar'ın Al Shad kulübüne bu akşama kadar süre vermişti.

Al Shad Kulübünün resmi internet sitesinde, Yattara transferi ile ilgili hiçbir bilgi yer verilmemesi soru işaretlerini de beraberinde getiriyor. Kulübün sitesinde yapılan yeni transferlerle ilgili bilgi yer alırken, Yattara ile ilgili hiçbir bilgi yok.


Al Shad kulübü Yattara'nın transferinden mi vaz mı geçti sorusu ilk olarak akla geliyor.

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Yattara transferiyle ilgili neler söylemişti:

“Para girişinde aksaklık olursa transfer gündemden kalkmış olur. Bu arada Yattara'nın sakatlığı geçmiş olur. Hocanın yapacağı program ve değerlendirmeye göre kadro yapılır. Böyle bir noktadayız. Kamuoyuna yansıtıldığı gibi asla Trabzonspor yönetiminin talebi doğrultusunda bu transfer gündeme gelmemiştir. Tamamen oyuncunun ısrarlı talebi ve gitmek istemesi nedeniyle bu transfer görüşmeleri yapılmıştır.”


Bir basın mensubunun “Yattara, (beni yönetim göndermek istedi) biçiminde açıklama yaptı. Bunun için futbolcuya bir ceza verilecek mi” sorusuna ise Hacısalihoğlu, “Şimdi henüz transferin olup olmayacağı kesinleşmiş değil. Transfer gündemden kalkarsa bu konuyu değerlendirir ve tavır belirleriz. Yarın akşama kadar süreleri var. Transfer gündemden kalktı mı değerlendiririz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor