Yattara Trabzon'da kaldı

Trabzonspor yönetim kurulu saat 16.00'da Yattara transferi için toplanıyor.Yönetim Kurulu ilk olarak Yattara'nın transferi değerlendirilecek, saat 17.00'a kadar Katar'ın Al Shad kulübünden cevap beklenecek. Al Shad kulübü bu saate kadar Trabzonspor'un ist

Yattara Trabzon'da kaldı

Trabzonspor yönetim kurulu saat 16.00'da Yattara transferi için toplanıyor.

Yönetim Kurulu ilk olarak Yattara'nın transferi değerlendirilecek, saat 17.00'a kadar Katar'ın Al Shad kulübünden cevap beklenecek. Al Shad kulübü bu saate kadar Trabzonspor'un istediği paraya bankaya yatırmadığı taktirde Yattara transferi  gündemden düşecek. 

Öte yandan Al Shad kulübü Trabzonspor ile şuana kadar girişimde bulunmadığı sürpriz bir gelişme olmadığı taktirde, Yattara transferi gerçeklemeşmeyecek, böylece Yattara Trabzon'da kalacak.

Katar'da mesai saatı, saat 19.00'da biterken, Türkiye'de saat 17.00'de sona eridiyor. Bordo Mavililer saat 19.00'a kadar bekleyecekler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor