Yattara son antrenmanını yaptı

Katar'ın Al Sadd Kulübü ile prensipte anlaşan İbrahima Yattara, Trabzon'daki son antrenmanını gerçekleştirdi. Gineli oyuncu, Trabzonspor'a devredilen Haluk Ulusoy Kamp ve Eğitim Merkezi'nde yardımcı antrenör Recep Karatepe ve fizyoterapist Dursun Işık yön

Yattara son antrenmanını yaptı

Katar'ın Al Sadd Kulübü ile prensipte anlaşan İbrahima Yattara, Trabzon'daki son antrenmanını gerçekleştirdi.

Gineli oyuncu, Trabzonspor'a devredilen Haluk Ulusoy Kamp ve Eğitim Merkezi'nde yardımcı antrenör Recep Karatepe ve fizyoterapist Dursun Işık yönetiminde sabah antrenman yaptı.

Kulüp menajeri Caner Çuvalcıoğlu, Katar Kulübü ile prensipte anlaşan Yattara'ya kulüp tarafından verilen antrenman programının bugün sona erdiğini belirterek, ''Pazartesi veya salı günü bu transferin resmiyet kazanacağı düşünülerek böyle bir program yapıldı. Hafta başında transferi kesinleştikten sonra da Katar'a gidecek'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor