Yattara son anda kadroda yok

Trabzonspor Denizli deplesmanına gitmek için Trabzon havalimanında toplandığı sırada haber servisimize Orhan Çavuşoğlu'ndan bir telefon geldi.Kafile ile birlikte Denizlispor deplesmanına gitmek için Trabzon Havalimanında bulunan Çavuşoğlu, Yattara'nın 20

Yattara son anda kadroda yok

Trabzonspor Denizli deplesmanına gitmek için Trabzon havalimanında toplandığı sırada haber servisimize Orhan Çavuşoğlu'ndan bir telefon geldi.

Kafile ile birlikte Denizlispor deplesmanına gitmek için Trabzon Havalimanında bulunan Çavuşoğlu, Yattara'nın 20 kişilk kadroda olduğunu fakat oynayıp oynamayacağının belli olmadığı bilgisini bizlere ulaştırdı. Bilgi kaynağını sorduğumuzda verdiği isim, Trabzonspor'da basın ve halkla ilişkiler sorumlusu genel müdür yardımcısı Altuğ Atalay olduğunu söyledi.

Bizlerde haberi veren kaynağın güvenilirliğine inanarak siz okuyucularımıza Yattara'nın Denizlispor maç kadrosunda olduğu haberini verdik.

Trabzonspor'u Denziliye getiren uçak Denizli Çardak Havalimanına indiğinde,  Orhan Çavuşoğlu tekrar bizleri arayarak "Yattara son anda kadrodan çıkarıldı" bilgisini bizlere ulaştırdı.

haber61.net olarak siz okurlarımızı yanlış bilgilendirdiğimiz için özür dileriz.

Çavuşoğlu' Denizli'den bildirdi:

YATTARA SON DAKİKADA KADRODAN ÇIKARILDI

 

 Trabzonspor'un Gineli futbolcusu Yattara ismi kafileye yazılmasına rağmen son dakikada kadrodan çıkarıldı

 

Trabzonsporlu Yatara son dakikada Denizlispor kafilesinden çıkarıldı. Bileğindeki sakatlık nedeniyle Beşiktaş maçında da forma giyemeyen Yattara takımın bu akşam yaptığı çalışmaya katılarak takımla birlikte çalıştı.

 

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal tarafıandan Denizlispor kafilesine ismi yazılan ve Denizli'ye götürüleceği açıklanan Yatara, son dakikada kadrodan çıkarıldı.

 

Teknik direktör Ersun Yanal tarafından 20  kişilik  Denizlispor kafilesine yazılan Yatara ağrıları artınca son dakikada Denizliye getirimeyerek kadrodan çıkarıldı.

 

 Öte yandan Trabzonspor kafilesini Denizli havalimanında az sayıda taraftar karşıladı. Taraftarlar kaptan Hüseyin'e çiçek vererek takım lehinde uzun süre tezarühatta bulundular.

 

İlgili Haberimiz:

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor