Yattara sahaya çıkıyor! Lisansı çıktı...

Trabzonspor'da efsane oyuncusu İbrahima Yattara, 42 yaşında yeşil sahalara dönüyor. Denizli'nin amatör temsilcisi Yeşil Çivrilspor'un renklerine kattığı Gineli futbolcunun amatör lisansı çıktı. Yattara yarın Yıldızspor karşında 'İbrahim Üçüncü' adıyla sahada hünerlerini sergileyecek

Yattara sahaya çıkıyor! Lisansı çıktı...

Çalımlarıyla dönemine damga vuran Trabzonspor'un eski yıldızı Yattara, 42 yaşında futbola geri döndü. Denizli'de Süper Amatör Lig ekiplerinden Yeşil Çivrilspor'a transfer olan Yattara'nın amatör futbolcu lisansı çıktı. Türk vatandaşlığına geçen Yattara 'İbrahim Üçüncü' adıyla sahada boy gösterecek.

Futbolcu görev verilmesi durumunda yarınki Yeşil Çivrilspor-Yıldızspor maçında forma giyecek. Trabzonspor'da 8 sezon forma giydikten sonra Mersin İdman Yurdu'na transfer olan daha sonra şansını yurt dışında deneyen futbolcu Belçika 3. Lig ekiplerinden La Loviere Centre'de forma giydikten sonra futbolu bırakmıştı.

MAÇ GÜNÜ GELECEK
Takımla idmanlara çıkma fırsatı bulamayan futbolcunun maç günü Denizli'ye geleceği öğrenildi. Yeşil Çivrilspor'a ücretsiz transfer olan futbolcu ligde kalan 5 maçta takımın şampiyonluğu için ter dökecek.

Skorer

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler