Yattara, özel istekte bulundu!

Yanal ile görüşen Gineli futbolcu, "Bir ay içinde inanılmaz sorunlar yaşadım. Kendimi affettirmem için bana bir fırsat ver. Galatasaray maçında lütfen beni oynat. Bu karşılaşma benim için çok önemli. Herkesin güvenini yeniden kazanmak istiyorum" dedi. Yat

Yattara, özel istekte bulundu!
Yanal ile görüşen Gineli futbolcu, "Bir ay içinde inanılmaz sorunlar yaşadım. Kendimi affettirmem için bana bir fırsat ver. Galatasaray maçında lütfen beni oynat. Bu karşılaşma benim için çok önemli. Herkesin güvenini yeniden kazanmak istiyorum" dedi.

Yattara'nın Al Sadd ile flörtü döneminde "Kariyerini bitirdi" açıklamasını yapan Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ise, "Sen çalışmalarına devam et. Gerisini düşünme. Azmini görmemezlikten gelecek ve sana kin besleyecek değilim. Benim için olay kapanmıştır. Sen de benim kadromdaki oyuncularımdan birisin" diyerek oynatabileceğinin sinyalini verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor