Yattara nereye koşuyor

Trabzonspor'dan gitmek istediğini söyleyen İbrahima Yattara, Trabzonspor beni göndermezse burada oynamam dedi.Trabzonspor Kulüp Başkanı Sadri Şener dün akşam Trabzonspor'da kalması için ikna etmeye çalıştığı Yattara ile kısa bir görüşme yaptı.Göndermezsen

Yattara nereye koşuyor

Trabzonspor'dan gitmek istediğini söyleyen İbrahima Yattara, Trabzonspor beni göndermezse burada oynamam dedi.

Trabzonspor Kulüp Başkanı Sadri Şener dün akşam Trabzonspor'da kalması için ikna etmeye çalıştığı Yattara ile kısa bir görüşme yaptı.

Göndermezseniz oynamam

Başkan Sadri Şener'in yaptığı görüşmede Yattara "Trabzonspor beni bırakmazsa burada da oynamam, ben böyle bir parayı daha bulamam gitmek istiyorum" dediği öğrenildi.

Başkan Şener Yattara'yı ikna etmek için bugün bir görüşme yapmak doğrultusunda futbolcuya haber göndermesine rağmen, futbolcu saat 1 de tedavim var diyerek kayıplara karıştı.

Şener her olasılığı düşünüyor

Yattara'nın bu restine karşı her türlü olasılığı düşünen başkan Şener "Göndermeyelim paf takıma yollayalım" olasılığını da ciddi şekilde düşündüğü öğrenilirken tek sıkıntısı Trabzonspor!da oynamam diyen bir futbolcuyu zorla tutmak sonucu kulübü ekonomik olarak 10 milyon Avro'dan mahrum bırakmak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler