Yattara neden korkuyor!

"Sakatlığımın izlerini üzerinden atamadım. Yaşadığım korku, futbolumu etkiliyor. Bu korkuyu üzerimden atınca..”PSİKOLOJİK ETKİTrabzonspor'da Katar'a transferinin ardından bir türlü toparlanamayan ve haftalardır formsuzluğu nedeniyle eleştirilen Yattara, '

Yattara neden korkuyor!

"Sakatlığımın izlerini üzerinden atamadım. Yaşadığım korku, futbolumu etkiliyor. Bu korkuyu üzerimden atınca..”

PSİKOLOJİK ETKİ
Trabzonspor'da Katar'a transferinin ardından bir türlü toparlanamayan ve haftalardır formsuzluğu nedeniyle eleştirilen Yattara, 'kötü futbolunu' sakatlığı bağladı. Yönetici ve Teknik Patron Ersun Yanal'ın sorgusunda Gineli yıldız, “Yaşadığım sakatlığın izlerini hale taşıyorum. Tekrar sakatlanırsam, çok uzun süre oynamama riskim nedeniyle bir türlü kendimi maça veremiyorum” dediği belirtildi.

UMUT ATMAK İSTEYİNCE..
“Rakip oyuncularda bana sürekli sert girdikleri için korkusuyu üzerimden atmakta zorlanıyorum. Ancak toparlanacağım. Kısa sürede gerçek futbolumu sergilemeye başlayacağım” diye Trabzonspor kurmaylarına umut veren Yattara, Kayseri maçında Umut'un penaltı atması ile ilgili olarak, “Penaltıyı ben atacaktım. Ancak Umut o kadar penaltı atmak istedi ki, kenara çekildim” sözleriyle 'penaltı olayına' açıklık getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor