Yattara maç günü belli olacak

Pazar günü sahasında Beşiktaş ile karşılaşacak olan Trabzonspor, hazırlıklarını günde çift antrenmanla sürdürürken, takımdan ayrı çalışan Yattara'nın yapılan yüklemelerde zorlandığı gözlendi.. Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tes

Yattara maç günü belli olacak
Pazar günü sahasında Beşiktaş ile karşılaşacak olan Trabzonspor, hazırlıklarını günde çift antrenmanla sürdürürken, takımdan ayrı çalışan Yattara'nın yapılan yüklemelerde zorlandığı gözlendi..

Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan sabah antrenmanına milli takım kamplarında bulunan Selçuk İnan, Gökhan Ünal, Tolga Zengin ve Rigobert Song katılmadı.

Ankaragücü maçında sakatlanan ve tedavisi süren İbrahima Yattara ise doktor kontrolünde koşu yaptı. Yattara'nın yapılan yüklemeler sonrasında zorlandığı gözlendi.

Kulüp menajeri Caner Çuvalcıoğlu, Yattara'nın iki gündür takımdan ayrı çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, ''Yarın veya Cuma günü takımla birlikte çalışmalara başlayacak ve ona göre değerlendirme yapılacak. Maç öncesi oynayıp oynamayacağı belli olacak'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor