Yattara langırt oynadı

Yenimahalle'deki fuar alanında kurulan fuara çocuklarıyla birlikte gelen Gineli yıldız, stantları gezerek alışveriş yaptı. Daha sonra langırt oynayan çocukların yanına giden Yattara, çocuklardan gelen teklifi geri çevirmedi ve kendisinin de çok sevdiği la

Yattara langırt oynadı

Yenimahalle'deki fuar alanında kurulan fuara çocuklarıyla birlikte gelen Gineli yıldız, stantları gezerek alışveriş yaptı. Daha sonra langırt oynayan çocukların yanına giden Yattara, çocuklardan gelen teklifi geri çevirmedi ve kendisinin de çok sevdiği langırt oynadı. Yaklaşık 1 saat boyunca langırt oynayan Yattara, oyun parasını kendisi öderken, yeşil sahada olduğu gibi langırtta da ustalığını gösterdi.

Yattara ile langırt oynayan çocuklar da büyük keyif alırken, Gineli yıldız etrafına toplanan küçük hayranlarıyla fotoğraf çektirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor