Yattara İspanyol basınında

İspanya basınında bugün çıkan haberlerde, Sağ kanadını güçlendirmek isteyen Real Madrid  gündemine İbrahim Yattara'yı koyduğu yazılıyor.goal.com isimli internet sitesinin haberine göre, Gol yollarında rakip takımın dengesini bozan bir oyuncuya ihtiyacı ol

Yattara İspanyol basınında

İspanya basınında bugün çıkan haberlerde, Sağ kanadını güçlendirmek isteyen Real Madrid  gündemine İbrahim Yattara'yı koyduğu yazılıyor.

goal.com isimli internet sitesinin haberine göre, Gol yollarında rakip takımın dengesini bozan bir oyuncuya ihtiyacı olan Real Madrid'in , 28 yaşındaki Gineli futbolcu ile ilgilenmeye başladığı belirtildi.

Luis Aragones Yattara'nın futbolu için Ronaldinho'yla kıyasladığı da belirtilen haberde, İbrahima Yattara'nın Sant Geredi ve Atletik Coleah'ta oynadığını, Avrupa'da sıçrama yağtığı ülkenin de Belçika olduğunu ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor