"Yattara ile beni kıyaslamayın"

Trabzonspor'un Konyaspor karşısında galibiyet gollerine imza atan Promise Isaac, "Bu maçta iyi efor sarf ettim. Çok yoruldum. Çok çalıştım. Kendi hedeflerime ulaşmak için daha iyi çalışmam gerekir" dedi. Basın mensuplarının taraftarın Yattara ile kıyaslad

"Yattara ile beni kıyaslamayın"

Trabzonspor'un Konyaspor karşısında galibiyet gollerine imza atan Promise Isaac, "Bu maçta iyi efor sarf ettim. Çok yoruldum. Çok çalıştım. Kendi hedeflerime ulaşmak için daha iyi çalışmam gerekir" dedi.

Basın mensuplarının taraftarın Yattara ile kıyasladığını ve Yattara'nın yerine bir kurtarıcı olarak gördüğünü sorması üzerine Yattara ile kıyaslanmak istemediğini belirten Isaac, "Yattara, 5 yıl boyunca bu takım için elinden geleni yaptı. Hayatta herkesin ulaşmak istediği hedefler vardır. Yattara neden gitti diye sormak yerine, kararına saygı duymalıyız. Ben burda tamamen farklı durumdayım. Benimde hedeflerim var. Onları gerçekleştirmeye çalışıyorum. Benzetmelerden kaçınıyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor