Yattara iddialı konuştu

BU SEVGİ VARKEN…Yattara şampiyonluktan transferine, taraftardan Alanzinho'ya kadar bir çok soruya açık cevap verdi.  Kendisini artık bir Trabzonlu olarak gördüğünü belirten Yattara, “Türk olup, İbrahim Üçüncü ismi almam, her şeyi anlatıyor aslında. Taraft

Yattara iddialı konuştu

BU SEVGİ VARKEN…

Yattara şampiyonluktan transferine, taraftardan Alanzinho'ya kadar bir çok soruya açık cevap verdi.

 

Kendisini artık bir Trabzonlu olarak gördüğünü belirten Yattara, “Türk olup, İbrahim Üçüncü ismi almam, her şeyi anlatıyor aslında. Taraftarın sevgisi benim burada 6 yıl kalmamdaki en büyük etken. Ben de onları seviyorum. Ve bu sevgi dünyası olduğu sürece Yattara, Trabzon'da olacak” dedi.

 

SİMGE OLMAK GÜZEL

Futbol kariyerinin Trabzonspor'da başladığını ve artık burada bir simge haline geldiğini belirten Gineli yıldız, “Bu yönde kaptanlığa getirilmem, hayatımın en güzel hediyesiydi. Demek ki Trabzonspor için 'özel' bir oyuncuyum. Bunu hissetmek güzel. Şimdi en büyük hayalim, kolumda o gurur veren bant ile şampiyonluk kupasını kaldırmak. Bu tabiî ki zor ama bu kaliteli ekip, bunu başaracak güçtedir” dedi.

 

DİKKATLİ OLALIM

Takım olarak çok iyi bir hava yakaladıklarını ve Beşiktaş'ı yenerek bunu devam ettirmeyi istediklerini belirten Yattara, “Derbilerin sonucu önceden kestirilmez. Ancak İnönü'ye kazanmak için gideceğiz. Zor bir maç bizi bekliyor. Kazanırsak, gerçekten şampiyonluk hedefi yolunda çok önemli bir avantaj sağlamış olacağız. Kimse 'şampiyon olduk' diye olaya iş bitti gözüyle bakmasın. Çünkü daha çok maç var ve asla motivasyonumuzu bozmamalıyız” dedi.

 

ALANZİNHO YILDIZDIR

Yeni transfer Alanzinho'ya övgüler de yağdıran Yattara, Trabzonspor'un gerçek anlamda bir yıldız transfer ettiğini belirterek, “Şampiyonluk yolunda bize büyük güç verecektir. Ancak şuanda adaptasyon sorunu yaşıyor. Bu nedenle Alanzinho'ya sabır göstermek ve zaman tanımak gerekli. Bir anda yeni takıma ayak uydurmak kolay değil. İnanıyorum ki bu ekibin önemli parçalarından biri haline gelecek” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor