Yattara için son söz söylenmedi

Trabzonspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Dr. İhsan Alioğlu, Yattara için Beşiktaş maçında oynar veya oynayamaz şeklinde bir şey söyleyemeyeceklerini kaydetti.YATTARA BELİRSİZLİĞİ- Alioğlu, Ankaragücü maçında sakatlanan Yattara için Beşiktaş maçında oynar

Yattara için son söz söylenmedi

Trabzonspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Dr. İhsan Alioğlu, Yattara için Beşiktaş maçında oynar veya oynayamaz şeklinde bir şey söyleyemeyeceklerini kaydetti.

YATTARA BELİRSİZLİĞİ-

Alioğlu, Ankaragücü maçında sakatlanan Yattara için Beşiktaş maçında oynar veya oynayamaz şeklinde bir şey söyleyemeyeceklerini kaydederek, şöyle devam etti:
''Yattara'yı bu hafta sahaya süreceğiz ve ona yükleme yapacağız. Durumu belirsizliğini koruyor. Şu anda oynar ve oynamaz demek doğru değil. Daha son sözümüzü söylemedik. Ayak bileğinde ağrısı var ama normaldir geçer. Sporcunun verimliliği de önemlidir. 2 günlük yüklemeler bize işaret verecek.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor