Yattara için önlem planı yapılacak

 Süper Lig'de ilk 2 maçını kazanarak averajla liderlik koltuğuna oturan Kartal'da, Trabzonspor maçının taktiği İbrahima Yattara'nın durumuna göre belirlenecek. Zorlu maçı kazanarak zirvedeki yerini perçinlemek isteyen siyah-beyazlı takımda Teknik Direktör

Yattara için önlem planı yapılacak

 Süper Lig'de ilk 2 maçını kazanarak averajla liderlik koltuğuna oturan Kartal'da, Trabzonspor maçının taktiği İbrahima Yattara'nın durumuna göre belirlenecek.

Zorlu maçı kazanarak zirvedeki yerini perçinlemek isteyen siyah-beyazlı takımda Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, taktik arayışlarına hız verdi. Milli Takım kamplarında bulunan oyuncularının da dönmesiyle tam kadro çalışma fırsatını yakalayan Sağlam'ın özellikle Yattara için önlem planı hazırlayacağı vurgulandı.
Genç hocanın, Beşiktaş'ın, Trabzonspor ile daha önce oynadığı maçlarda siyah-beyazlı savunmayı çok zorlayan Gineli yıldızın durumunu yakından takip ettiği ve taktiğini de Yattara'nın durumuna göre belirleyeceği ifade edildi.
Kritik maçta tek forvet olarak Bobo'yu oynatmayı planlayan Ertuğrul Sağlam, forma giymesi halinde Yattara'nın karşısında sol kanatta kimlere görev vereceğini de henüz netleştiremedi.

Bir yabancı kulübeye
Siyah-beyazlı teknik adam sol kanattaki oyuncuları İbrahim Üzülmez, Tello, Aydın ve Serdar Özkan'dan hangi ikisine şans tanıyacağını, Yattara'dan gelecek habere göre belirleyeceği vurgulandı.
Bu arada Trabzon'da bir yabancıyı kulübeye çekecek olan Ertuğrul Sağlam bu konudaki kararını bugün ve yarın yapılacak antrenmanlardan sonra verecek.

Holosko sakat döndü
Beşiktaş, Trabzonspor maçının hazırlıklarını dün yaptığı tek idmanla sürdürdü. Antrenmana, milli takım kamplarından dönen Gökhan Zan ve Holosko katılmadı. Kulüp doktoru Ayhan Optur, Gökhan Zan'ın dinlendirildiğini, Slovenya maçında sağ ayak bileğini burkan Slovak futbolcu Holosko'nun tedavisine de başlandığı ve durumunun bugün netlik kazanacağını bildirdi.

Galibiyete ekstra prim

Beşiktaş Yönetimi, futbolcuların, Trabzonspor maçına olan motivasyonlarını artırmak için prim kozunu oynama kararı aldı. Yöneticilerin, oyunculara galibiyet halinde ekstra prim dağıtacakları bildirildi. Bir süre önce maç başı ücretlerini alarak rahatlayan futbolcuların, Trabzonspor maçını kazanarak hem üçte üç yapmak hem de moralleri zirveye çıkarmak istedikleri vurgulandı.

Kombine için son günSiyah-beyazlı takımda kombine kart satışları bugün bitiyor. Yönetim kurulu, yoğun talep nedeniyle 2008-2009 sezonu kombine kartlarını 2-12 Eylül arasında yeniden satışa çıkarmıştı. Taraftarlar, 350 YTL ile 6500 YTL arasında fiyatları değişen kombine kartları, yarısı peşin, üç taksit halinde kredi kartıyla da alabilecekler. Bir adet kart alma hakları bulunan Divan Kurulu üyelerine ise yüzde 15 indirim uygulanıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor