Yattara için karar verilmedi

Katar'ın Al Sadd takımına transfer olup olmayacağı merakla beklenen İbrahim Yattara Trabzonspor'da kalırken, Gineli oyuncu için henüz net bir karar vermeyen bordo-mavili yönetim kamuoyunun nabzını yoklamaya başladı. Yaklaşık 20 gündür Trabzonspor'un günde

Yattara için karar verilmedi

Katar'ın Al Sadd takımına transfer olup olmayacağı merakla beklenen İbrahim Yattara Trabzonspor'da kalırken, Gineli oyuncu için henüz net bir karar vermeyen bordo-mavili yönetim kamuoyunun nabzını yoklamaya başladı.

Yaklaşık 20 gündür Trabzonspor'un gündemini meşgul eden Gineli oyuncu İbrahim Yattara takımda ayrılıp-ayrılmayacağı merakla beklenirken, Katar'ın Al Sadd takımının oyuncu için biçilen bonservis bedelini bordo-mavili kulübün hesabına yatırmayınca bu transfer Trabzonspor Yönetim Kurulu tarafından donduruldu. Bu transferde dün akşam saat 17.00'de son noktayı koyan Trabzonspor yönetimi, İbrahim Yattara'yı Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne çağırarak bir görüşme yaptı. Ersun Yanal ile de görüşen Gineli oyuncu kendisine verilen program dahilinde çalışmalara başladı.

Yattara'nın transfer sürecinde yaptığı açıklamalar ve oyuncunun tutumunu göz önünde bulunduran bordo-mavili yönetim, kamuoyundan gelecek olan tepkileri de dikkatte alıyor. İbrahim Yattara'ya uygulanacak yaptırımlar konusunda net bir duruş henüz sergilemeyen bordo-mavili yönetim, kamuoyundan gelecek olan tepkiler doğrultusunda hareket edecek. Gineli oyuncunun ceza alıp-almayacağı konusunda camianın nabzını yoklayacak olan Trabzonspor Kulübü gelecek olan tepkiler noktasında bir karara varacak.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Katar'ın Al Sadd takımına transferi gerçekleşmeyen İbrahim Yattara konusunu Teknik Direktör Ersun Yanal'a bırakırken, deneyimli teknik adamın ise bu konuda net bir karar vermediği belirtiliyor. Yattara'nın önemli bir oyuncu olduğunu her fırsatta dile getiren Yanal'ın, Yattara gibi özel becerileri olan bir oyuncudan her zaman yararlanmak isteyeceği biliniyor.

Ankaragücü maçında sakatlanarak oyun dışında kalmasından sonra sakatlığı tartışma konusu olan Gineli oyuncu hakkında verilecek olan kararda ise sakatlığının önemli bir rol oynayacağı ve İbrahim Yattara'nın doktor kontrolünden geçirileceği belirtiliyor. Alınacak olan rapordan sonra oyuncu hakkında bir karar verilmesi bekleniyor. Gineli oyuncunun ceza alıp-almayacağı ise bu rapordan sonra netlik kazanacak. Teknik Direktör Ersun Yanal da gelecek olan raporlardan sonra oyuncuyu takıma katıp-katmayacağı veya kadro dışı bırakıp-bırakmayacağı kesinlik kazanacak.
Öte yandan Trabzonspor taraftarları da İbrahim Yattara'ya kırgın olurken bir taraftan da Gineli oyuncunun takımda kalmasına sevindi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler