Yattara hocasına söz verdi

Katar'ın Al Sadd kulübüne transferi son anda gerçekleşmeyen İbrahima Yattara kendisini tamamen futbola adayacağına dair söz verdi. Verdiği sözden sonra da hem ceza almaktan, hem de kadro dışı kalmaktan kurtuldu. Önceki akşam Teknik Direktör Ersun Yanal, M

Yattara hocasına söz verdi

Katar'ın Al Sadd kulübüne transferi son anda gerçekleşmeyen İbrahima Yattara kendisini tamamen futbola adayacağına dair söz verdi. Verdiği sözden sonra da hem ceza almaktan, hem de kadro dışı kalmaktan kurtuldu. Önceki akşam Teknik Direktör Ersun Yanal, Menajer Caner Çuvalcıoğlu'yla birlikte Yattara'yı karşısına alarak, “Senden çok şey bekliyordum.

Senin, Trabzon'da başarılı olup, Avrupa'nın büyük kulüplerinden birine gitmeni istiyorduk. Katar olayı devreye girdi ve sorunlar yaşandı. Sözleşme sürecinde bir daha senin gitmekle ilgili bir talebinle karşılaşmak istemiyorum. Kafanı sadece futbola vermeyeceksen hemen yolları ayırırım. Bana, tüm benliğinde futbol oynayacağına dair söz vermeni istiyorum” diyerek adeta gözdağı verdi.

Yattara'da, Yanal'a hitaben, “Hocam ben Trabzonspor'u gerçekten çok seviyorum. Para için de buradan ayrılmamın yanlış olduğunu düşündüm. İyi ki gitmedim. Size söz veriyorum. Eskisinden çok daha iyi bir Yattara göreceksiniz. Şu sakatlığım geçtiği anda idmanlarda, maçlarda, özel hayatında bambaşka bir oyuncu olarak karşınıza çıkacağım.

Bundan sonra benimle ilgili en küçük bir sorun olmayacak” diye karşılık verdi. Yanal'ın bunun üzerine, “Seni kadro dışı bırakmayacağım. Sakatlığın geçene kadar ayrı bir program uygulayacaksın. Sonra seni her yönüyle hazır istiyorum. Transfer görüşmeleri sürecinde taraftarımızın benimle ilgili düşüncelerinde oluşan olumsuz havayı yok etmek için insanüstü bir çaba harcayacağım” diyerek bu oyuncuya güven verdi.

İbrahima Yattara'nın, Katar'ın Al Sadd kulübüne transferinin en hararetli günlerinde kamuoyuna aktarılan bilgi kirliliği taraftarın da bu oyuncuya karşı olan tutumunda büyük bir değişime neden olmuştu. Bilindiği gibi Yattara'nın, Beşiktaş maçına sakat olmadığı halde çıkmadığı ve takımı sabote ettiği bile iddia edilmiş, bunlar resmi ağızlardan bile gündeme taşınmıştı. Transferi gerçekleşmeyen Yattara'nın hala daha sakatlığının tam geçmediği Teknik Direktör Ersun Yanal tarafından bile açıklandı.

Ligin 3'ncü haftasında oynanan Beşiktaş maçının üzerinden tam 26 gün geçmesine rağmen Yattara'nın hala salonda çalışıyor olması, “Bu oyuncuyu taraftarın gözünde bitirmek ve gönderilmesini haklı bir zemine oturtmak için sağlam olmasına rağmen oynamadığı dedikodularını yayanların şimdi utanması gerekir” yorumlarını da beraberinde getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor