Yattara GS maçını bekliyor
Trabzonspor'un Gineli oyuncusu İbrahima Yattara, Galatasaray maçında taraftarları ile buluşacakları için çok mutlu olduğunu söyledi.Dün akşam bordo-mavili futbolcularla birlikte bir sinemanın açılışına katılan Yattara, taraftarlardan yoğun ilgi gördü. Yat
Yayınlanma:
Trabzonspor'un Gineli oyuncusu İbrahima Yattara, Galatasaray maçında taraftarları ile buluşacakları için çok mutlu olduğunu söyledi.
Dün akşam bordo-mavili futbolcularla birlikte bir sinemanın açılışına katılan Yattara, taraftarlardan yoğun ilgi gördü. Yattara, Trabzon'u çok sevdiğini belirterek, ''Biliyorum, burada da beni çok seviyorlar. Önümüzde
Galatasaray maçı var. 5 maçlık seyircisiz oynama cezamız bitti. Taraftarlarımız ile buluşacağımız için çok mutluyum'' dedi.
Galatasaray maçına iyi hazırlandıklarını ifade eden Yattara, ''Bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmaya ihtiyacımız var. Taraftarlarımıza galibiyet hediye etmek istiyoruz'' diye konuştu.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.