Yattara Gidiyor mu?

Trabzonspor'ın Yıldız Futbolcusu İbrahima Yattara'ya Katar kancası.Lig TV de Can Karyağdı'nın verdiği haber sonrası yayına bağlanan  İbrahima yattara, Katar'ın Al Saad kulübünün kendisini resmen istediğini doğrulayarak "Bende Katar'a gitmek istiyorum" ded

Yattara Gidiyor mu?

Trabzonspor'ın Yıldız Futbolcusu İbrahima Yattara'ya Katar kancası.

Lig TV de Can Karyağdı'nın verdiği haber sonrası yayına bağlanan  İbrahima yattara, Katar'ın Al Saad kulübünün kendisini resmen istediğini doğrulayarak "Bende Katar'a gitmek istiyorum" dedi.

Katar kulübü Yattara'nın bonservisi için Trabzonspor'a 10 milyon Avro teklif ederken, futbolcunun kendisi de bu transfer gerçekleşirse 4 yıllığına 8 milyon Avro alacak.

Transfer döneminin yeni bittiği Katar'da Al Saad kulübü Katar Futbol Federasyonu'ndan 24 saat izin alarak, bu süre içerisinde bu transferi bitirmek istiyor.

Başkan Şener'in Tavrı:

Gelişmeleri çok yakından takip eden Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener " İsterlerse bonservisine 20 milyon Avro versinler, Yattara hiç bir yere gidemez" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor