Yattara Ersun Yanal'a bağlı

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Dr. İhsan Alioğlu, yıldız futbolcu İbrahim Yattara'nın tıbben Galatasaray maçına kadar hazır hale geleceğini belirterek, bu maçta oynayıp oynamayacağına ise Teknik Direktör Ersun Yanal'ın karar vereceğini söyledi. Trabzon

Yattara Ersun Yanal'a bağlı
Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Dr. İhsan Alioğlu, yıldız futbolcu İbrahim Yattara'nın tıbben Galatasaray maçına kadar hazır hale geleceğini belirterek, bu maçta oynayıp oynamayacağına ise Teknik Direktör Ersun Yanal'ın karar vereceğini söyledi.

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu İhsan Alioğlu, Katar'ın Al Sadd takımına transferi gerçekleşmeyerek, bordo-mavili kulüpte kalan Gineli oyuncu İbrahim Yattara'nın sakatlığındaki son durum ve Galatasaray maçında sahada olup-olamayacağı hakkında bilgi verirken, Hüseyin Çimşir, Gökhan Ünal, Tayfun Cora ve Ferhat Çökmüş'ün sakatlıkları ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

İbrahim Yattara'nın Trabzonspor için önemli bir güç oluğunu ifade eden Dr. İhsan Alioğlu, "Aklın yolu birdir. Yattara takımda kaldığı konumda Trabzonspor için her zaman önemli bir güçtür. Yattara'nın transfer sürecinde gidişi ile ilgili olarak bir burukluk yaşamadığını gördük. Moral bozukluğu içinde olmadığını aksine mutlu bir hali vardı.

Bu çok önemli. Yaşamış olduğu sakatlığın izlerini tam olarak üzerinde atamadığı için antrenman açığı var. Bu hafta sonunda itibaren takımla birlikte çalışmalara
başlayacak. Tıbben Galatasaray maçında hazır hale gelecek ama teknik olarak kararı teknik direktörümüz Ersun Yanal verecektir. Oynatıp-oynatmama kararı onundur" dedi.

Takımda sakatlıkları bulunan Hüseyin Çimşir, Gökhan Ünal, Ferhat Çökmüş ve bu sabah yapılan çalışmada ağrıları artarak antrenmanı yarıda bırakmak zorunda kalan Tayfun Cora'nın sakatlıklarının ciddi olmadığını belirten Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Dr. İhsan Alioğlu, "Oyuncuların ciddi bir sakatlıkları yok. Konyaspor maçı öncesi üst yüklenmeden dolayı kaynaklanan problemler yaşıyorlar.

Galatasaray maçına kadar zaman bulunması nedeniyle oyuncularımız riske etmek istemediğimiz için salonda ayrı bir çalışma programı verdik. Hafta başında bu oyuncularımızda takımla birlikte çalışmalara başlayacaklar" diye konuştu.

Her maçın kendileri için önemli olduğunu belirten İhsan Alioğlu, "Bizim için her maç önemli. Takım ayrımı yapmıyoruz. Ancak Galatasaray derbi maçı olması nedeniyle Trabzonspor camiası için ayrı bir özelliği var. Yarışmacı bir takım olmamız, Galatasaray'ın hem ligdeki en önemli rakiplerimizden biri olması, hem de ezeli rakibimiz olduğu için bu maçtan mutlak galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Sağlıklı bir şekilde başlayıp, sağlıklı bir şekilde bitirerek liderliğimizi korumak istiyoruz" açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor