Yattara derbi yemini etti!

Doktorlar, Gineli yıldızı maça yetiştirmek için adeta seferber oldular. Yattara ise "Sakatlık bana vız gelir. Bu maçta ayağım kopsa bile çıkıp oynamak istiyorum. Derbide sahada olacağım" dedi.Derbi yemini Beşiktaş maçını tarihi bir fırsat olarak gören Gin

Yattara derbi yemini etti!
Doktorlar, Gineli yıldızı maça yetiştirmek için adeta seferber oldular. Yattara ise "Sakatlık bana vız gelir. Bu maçta ayağım kopsa bile çıkıp oynamak istiyorum. Derbide sahada olacağım" dedi.

Derbi yemini

Beşiktaş maçını tarihi bir fırsat olarak gören Gineli yıldız: Doktorların uyarısı da umrumda değil, oy-na-ya-ca-ğım!.

A.Gücü maçında sakatlanan ve kritik Beşiktaş sınavında oynayamama riski ile karşı karşıya kalan Yattara'nın forma aşkı kabardı... Sezona iyi başladıklarını ve rotadan çıkmamak için derbiyi kazanmaları gerektiğini belirten Gineli yıldız, "Bu kadar önemli bir karşılaşmayı kenardan izlemeye katlanamam. Yıllardır ilk kez şampiyonluk havasını bu kadar derinden
teneffüs etmeye başladık. Sakatlığımın bana engel olmasına izin veremem. Ayağım kopsa da derbide sahada olacağım" dedi.

Hocamla paylaştım
Doktorların uyarılarının bile kendisi için bir anlam ifade etmediğini vurgulayan Yattara, sözlerini şöyle sürdürdü: "Oynama ihtimalimden söz edilebildiğine göre oynayabilirim. Zaten ağrılarım eskisi kadar yoğun değil. Bu maçın Trabzon için anlamı 3 puanın çok ötesinde. Arkadaşlarımı yalnız bırakmama konusunda son derece kararlıyım. Bu düşüncelerimi hocamla da paylaştım."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor