Yattara da Belçika'ya gidiyor

Milli takımın hafta sonu oynayacak olduğu Belçika maçından dolayı Süper Lig'deki maçlara ara verilmişti, bordo mavili takımda da bugün futbolculara 3 gün izin verdi.Trabzonspor teknik Direktörü Hugo Broos, 3 gün verilen aradan yararlanarak Belçika'ya gitt

Yattara da Belçika'ya gidiyor

Milli takımın hafta sonu oynayacak olduğu Belçika maçından dolayı Süper Lig'deki maçlara ara verilmişti, bordo mavili takımda da bugün futbolculara 3 gün izin verdi.

Trabzonspor teknik Direktörü Hugo Broos, 3 gün verilen aradan yararlanarak Belçika'ya gitti.Trabzonspor'un Gineli yıldızı Yattara'da ailesini görmek için Belçika'ya gidecek.

Bunun yanında Trabzonspor'un yabancı futbolcularının bazıları Trabzon'da bazıları da izinlerini ülkesinde geçirecekler.

Trabzonspor, Hüseyin Avni Aker Statyumu'nda Gaziantep ile berabere kalmış ve bu maçtan sonra ara vermeden Galatasaray maçı hazırlıklarına başlanmıştı.

BROOS'TAN YATTARA'YA HAZIR OL

Teknik direktör Hugu Broos'un sakatlıktan yeni kurtulan ve geçen hafta Gaziantepspor maçında ikinci yarıda görev verdiği Yattara'dan, Galatasaray maçı öncesi tam olarak hazır olmasını istediği öğrenildi.

Teknik direktör Broos'un hafta içinde antrenmanlarını salonda kuvvet çalışması yaparak sürdüren Yattara'ya bir gün önce izin verdiği ve bu futbolcunun bu akşam Belçika'ya ailesinin yanına gideceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor