Yattara da açıklama yaptı

Katar'ın Al Sadd takımının transferini istediği ancak kendisi için belirlenen bonservis bedeli ödenmediğinden transferi gerçekleşmeyen İbrahima Yattara yaşanan gelişmeler üzerine bir açıklama yaptı. Yattara, “Profesyonel bir futbolcu olarak kendi isteğiml

Yattara da açıklama yaptı
Katar'ın Al Sadd takımının transferini istediği ancak kendisi için belirlenen bonservis bedeli ödenmediğinden transferi gerçekleşmeyen İbrahima Yattara yaşanan gelişmeler üzerine bir açıklama yaptı.

Yattara, “Profesyonel bir futbolcu olarak kendi isteğimle ve bana verilen izinle bir transfer görüşmesi yaptım. Bu görüşmeler sırasında karşı tarafla bir aşamaya kadar da geldim. Ancak kulüpler arasında net bir anlaşmaya varılamaması nedeniylede tekrar Trabzon'da kaldım. Olanlar olmuş, yaşananlar yaşanmıştır. Artık bundan sonra Trabzonspor için elimden gelenin en iyisini vermeye çalışacağım” diye konuştu.

Kendisinin her zaman kulübüne bağlı bir futbolcu olduğunu dile getiren Yattara, “Takım arkadaşlarımı taraftarları ve buradaki herkesi sevdim ve bundan sonrada sevmeye devam edeceğim. Gelinen bu noktadan asla şikayetçi değilim ve bunu zamanla herkes görecek. Profesyonellikte bu yaşananları doğal karşılamak lazım. Bundan sonra taraftarlarımızla ve takımımızla birlikte koştuğumuz hedeflere hep birlikte kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler