Yattara çok gergin!

Yattara, Trabzonspor Kulübü ile Katar'ın Al Sadd takımı arasında transfer görüşmelerin sürdüğünü parasal konularda sorun yaşandığını söyledi. Yattara, Trabzonspor ile Katar kulübünün arasında görüşmelerin sürdüğünü belirterek, “Parasal konularda sorun yaş

Yattara çok gergin!

Yattara, Trabzonspor Kulübü ile Katar'ın Al Sadd takımı arasında transfer görüşmelerin sürdüğünü parasal konularda sorun yaşandığını söyledi.

Yattara, Trabzonspor ile Katar kulübünün arasında görüşmelerin sürdüğünü belirterek, “Parasal konularda sorun yaşanıyor, umarım bu sorunlar aşılır. Transferimden hem Trabzonspor karlı çıkmış, olur hem de ben para kazanmış olurum” dedi.



Trabzonspor ve Katar'ın Al Saad kulübü menajerleri arasındaki görüşmelerin sürdüğü, bu gece yarısına kadar görüşmelerin sürebileceği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor