Yattara BJK maçında var mı?

COLMAN VE SONG'A ÖZEL GÖREVLER Trabzonspor'da yarın akşam Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda 21.45'te başlayacak olan derbi maç öncesi moraller yerinde. Kendi seyircisi önünde sahaya galibiyet parolası ile çıkacak olan bordo mavili takımda sakat ve cezalı fut

Yattara BJK maçında var mı?

COLMAN VE SONG'A ÖZEL GÖREVLER

Trabzonspor'da yarın akşam Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda 21.45'te başlayacak olan derbi maç öncesi moraller yerinde. Kendi seyircisi önünde sahaya galibiyet parolası ile çıkacak olan bordo mavili takımda sakat ve cezalı futbolcunun bulunmayışı ve yönetimin maç primini yüksek tutması, takıma olumlu yansıdı.

Hafta içerisinde yaptığı çalışmalarda Beşiktaş'ı bol pres ve hücum gücü yüksek oyuncularla vurmayı planlayan teknik direktör Ersun Yanal, oyuncularını zorlu derbiye özel olarak motive ediyor. Arjantinli futbolcu Colman'a Besiktaş derbisi için özel görevler yükleyen Yanal, savunmada ise Song'a önemli sorumluluklar verdi.

YATTARA TIBBEN OYNAYABİLİR

Bordo mavili takımda Gineli futbolcu Ibrahima Yattara'nın Besiktaş maçında oynamasına engel hiçbir sağlık sorununun kalmadığı öğrenildi. Sağlık ve Futbol Şube Sorumlusu İhsan Alioglu, Yattara'nın tıbbi anlamda hiçbir sorununun kalmadığını ifade ederek, “Beşiktaş maçında 90 dakikayı çıkaracak düzeye geldi.

Ancak bu maçta oynaması için sadece sakatlığının tamamen geçmesi yetmiyor. Hocamızın oyun planı içindeki yeri ve sakatlığının henüz yeni geçmesi bu oyuncunun kaderini belirleyecek. Ancak Yattara, bize oynamak istediğini iletti” diye konuştu. Yanal'ın Yattara'yı Beşiktaş maçında oynatmaması dumununda, bu mevkide Isaac'e şans vermesi bekleniyor. 
Cezalı ve Sakat :yok

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor