Yatabare'den Halilhodzic'e sitem

Trabzonspor'da yaşanan kötü tablonun ardından takım içindeki huzursuzluk gün yüzüne çıkmaya başladı.Başakşehir maçının devre arasında soyunma odasında Teknik Direktör Vahid Halilhodzic'e "Bu mevkide değil de başka bir mevkide daha verimli olurum" diyen Co

Yatabare'den Halilhodzic'e sitem

Trabzonspor'da yaşanan kötü tablonun ardından takım içindeki huzursuzluk gün yüzüne çıkmaya başladı.

Başakşehir maçının devre arasında soyunma odasında Teknik Direktör Vahid Halilhodzic'e "Bu mevkide değil de başka bir mevkide daha verimli olurum" diyen Constant ve forvette yeteri kadar topla buluşamadığından  şikayet eden Cardozo'dan sonra Malili oyuncu Yatabare de düzene sitem etti.

Bordo mavili takıma gelmeden önce Guingamp formasıyla hemen hemen her maça çıkan Yatabare'nin Trabzonspor'da şans bulamamasının yanı sıra oynadığı sistem hakkında  Halilhodzic'e serzenişte bulunduğu öne sürüldü. Deneyimli golcünün "Bu sistemde verimli olmam çok zor . İleride tek kalıyorum. Çift forvet olsak daha başarılı oluruz. Hem pozisyon buluruz hem de gol atarız" dediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor