Yatabare Trabzon'a geliyor

Haber61.net – spor servisi– Trabzonspor bu yıl Spor Toto Süper Lig'ın en hareketli kulüpleir arasında yerini aldı. 1 eylül transfer döneminin birinci ayağının kapanmasına sayılı saatler kala Bordo Mavili ekip bir bomba daha peşinde.Fransa Ligue 1 ekipleri

Yatabare Trabzon'a geliyor

Haber61.net – spor servisi– Trabzonspor bu yıl Spor Toto Süper Lig'ın en hareketli kulüpleir arasında yerini aldı. 1 eylül transfer döneminin birinci ayağının kapanmasına sayılı saatler kala Bordo Mavili ekip bir bomba daha peşinde.

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Guingamp forması giyen Mustapha Yatabare bu gece İstanbul’a geleceği öğrenildi. Edinilen bilgiye göre Yatabare, İstanbul Atatürk havalimanında sabah saatlerinde Trabzon’a harekete edeceği ve burada Trabzonspor ile sözleşme imzalayacağı iddia edildi.

Bir aksilik çıkmaması halinde ünlü oyuncu yarın tesislerde imza atacak. Haber61’in yakın kaynaklardan edindiği bilgiye göre yarın gece saat 00:00 kadar bir forvet oyuncu daha alınacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor