"Yaşadığım sürece Ofspor'u sahipsiz bırakmam!"

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Ofspor'da, kulüp başkanı Olcay Saral, "Ben yaşadığım sürece bu kulübü sahipsiz bırakmam" dedi. Saral, yaptığı açıklamada, görev sürelerini doldurduklarını fakat kulübe kimsenin sahip çıkmak istememesi üzerine yeniden başkan a

"Yaşadığım sürece Ofspor'u sahipsiz bırakmam!"
Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Ofspor'da, kulüp başkanı Olcay Saral, "Ben yaşadığım sürece bu kulübü sahipsiz bırakmam" dedi.
 
Saral, yaptığı açıklamada, görev sürelerini doldurduklarını fakat kulübe kimsenin sahip çıkmak istememesi üzerine yeniden başkan adayı olduğu belirtti.
 
Göreve 3 yıllığına geldiklerini anlatan Saral, "Yaklaşık 2 aydır 'görev almayacağım' diyerek bizzat kendim kulübü teslim edebileceğim başkan aradım. Olmadı. Birileri gelir diye bekledim. Geçen hafta kongre yapılamadı. Bu hafta aynı bekleyiş. Yine olmadı. Son gece oturup yeniden yönetim oluşturulmaya karar verildi. Yönetime katmayı düşündüğümüz bazı arkadaşlar mazeretlerini bildirdi. Kongreye dakikalar kala yürekli 6 yeni arkadaşı aramıza kattık. Güzel oldu ya da olmadı. Sonuçta kulübe sahip çıkıldı" diye konuştu.
 
Saral güçleri yettiğince çalışacaklarını da kaydederek, "Küme düşeriz ama gözden düşecek işler yapmayız. Kimi beğenir, kimi beğenmez, saygı duyarız ancak kim bu sahiplenmeye koltuk sevdası derse, bilin ki o koltukta kendilerinin gözü vardır ama yüreği yoktur. Ben aylar öncesinden kulübü devredecek, sahiplenecek kişiler aradım ama olmadı. Kimse çıkıp da 'biz de varız' diyemedi. Ben yaşadığım sürece bu kulübü sahipsiz bırakmam" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor