Yarışta sonuna kadar varız

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda hafta sonu sahasında Pazarspor ile karşılaşacak olan Ofspor'un kulüp başkanı Ercan Saral, lig sonuna kadar zirve yarışında var olacaklarını söyledi.      Saral, geçen hafta Arsinspor karşısında önemli bir galibiyet aldıklar

Yarışta sonuna kadar varız

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda hafta sonu sahasında Pazarspor ile karşılaşacak olan Ofspor'un kulüp başkanı Ercan Saral, lig sonuna kadar zirve yarışında var olacaklarını söyledi.
    

Saral, geçen hafta Arsinspor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, ''İyi bir maç oldu. 2 kez yenik duruma düşmemize rağmen futbolcularım maçı kazandılar. Bu galibiyetten dolayı hepsini kutluyorum. Çok zevkli ve heyecanlı bir maçı geride bıraktık. 3 puanı alarak yolumuza devam ediyoruz'' dedi.
    

Ofspor olarak zirve mücadelesini sonuna kadar sürdüreceklerini ifade eden Saral, ''Bizim hedefimiz belli. 10 haftalık maçlar sonrasında istediğimiz yerde oluruz. Sonuna kadar zirve yarışında varız. Hafta sonu da sahamızda Pazarspor ile karşılaşacağız. Rakibimizin Pazarspor, Çankırı Belediyespor veya Trabzon Karadenizspor olması çok önemli değil. Bundan sonra tüm maçlarımız aynı değerde. Bütün maçlarımızı kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor