Yarışlarda talihsiz kaza!

Fransa Bisiklet Turu'nun (Le Tour de France) 3. etabında bir seyirciyle çarpışan 2010 şampiyonu Andy Schleck, dizinden sakatlandığı için yarıştan çekilmek zorunda kaldı.Lüksemburglu bisikletçinin takımı Trek Factory Racing'in sosyal paylaşım sitesi Twitte

Yarışlarda talihsiz kaza!

Fransa Bisiklet Turu'nun (Le Tour de France) 3. etabında bir seyirciyle çarpışan 2010 şampiyonu Andy Schleck, dizinden sakatlandığı için yarıştan çekilmek zorunda kaldı.

Lüksemburglu bisikletçinin takımı Trek Factory Racing'in sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki "TrekFactory" isimli hesabından yapılan açıklamada, 29 yaşındaki sporcunun Fransa'nın Le Touquet bölgesi ile Lille kentleri arasındaki 4. etaba katılmayacağı belirtildi. Açıklamada, "Dünkü kaza yüzünden sağ diz bağları ve menisküsün ciddi biçimde hasar gördüğü tespit edildi. Andy, sağlık durumunun değerlendirilmesi ve muhtemel bir ameliyat için İsviçre'nin Basel kentine gidecek" ifadeleri kullanıldı.

2012 yılındaki Criterium du Dauphine yarışında kalçasından sakatlandığından bu yana eski formundan uzak olan Schleck, dün İngiltere'nin Cambridge ile Londra şehirleri arasında düzenlenen 3. etapta, fotoğraf çekmek isteyen bir izleyiciyle çarpışmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor