Yarın gözler TFF'de olacak!

Haber61.Net / Spor Servisi - Trabzonspor Hüseyin Avni Aker'de oynadığı F. bahçe Karşılaşması sırasında yaşana saha dışı olayları nedeni ile karşılaşma yarıda kalarak tatil edilmişti. Türkiye futbol Federasyonu yarın toplanarak bu karşılaşma hakkında karar

Yarın gözler TFF'de olacak!

Haber61.Net / Spor Servisi - Trabzonspor Hüseyin Avni Aker'de oynadığı F. bahçe Karşılaşması sırasında yaşana saha dışı olayları nedeni ile karşılaşma yarıda kalarak tatil edilmişti. Türkiye futbol Federasyonu yarın toplanarak bu karşılaşma hakkında karar vermesi bekleniyor.

TFF'nin tahkim kurlunun geçen hafta Trabzonspor'a verilen bu karşılaşma için 5 maçlık cezayı 3'e indirdiğini açıklamıştı. TFF'nin yarın yapacağı toplantıda alacağı karar merak konusu. Bir süre önce Bordo Mavili Takımın yöneticileri karşılaşmanın tekrarlanması yönünde beklentileri olduğunu açıklamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor