Yarım sezonda 3 kez kadro dışı kaldı!

Eskişehirspor'da ekonomik sıkıntılar hayli fazla, hepsi yetmezmiş gibi bir de Raheem Lawal var!   1 - Eskişehirspor’un Nijeryalı oyuncusu imkansızı başardı, Süper Lig’de yarım sezon bitmeden 3. kez kadro dışı kaldı.   2 - Daha önce disiplinsizlik ve izins

Yarım sezonda 3 kez kadro dışı kaldı!
Eskişehirspor'da ekonomik sıkıntılar hayli fazla, hepsi yetmezmiş gibi bir de Raheem Lawal var!
 
1 - Eskişehirspor’un Nijeryalı oyuncusu imkansızı başardı, Süper Lig’de yarım sezon bitmeden 3. kez kadro dışı kaldı.
 
2 - Daha önce disiplinsizlik ve izinsiz transfer görüşmesi yüzünden takımdan uzaklaştırılan Lawal’ın son olarak kamptan kaçtığı ortaya çıktı.
 
3 - Skibbe ve İsmail Kartal’ın ardından Samet Aybaba’nın da sabrını taşıran Lawal ile devrede yollar ayrılacak, tabi yeni bir hoca gelip affetmezse!
 
Eskişehirspor ligin dibinden çıkmaya çalışıyor, diğer taraftan da kongre süreci yaşanıyor... Ekonomik sıkıntılar hayli fazla, hepsi yetmezmiş gibi bir de Raheem Lawal var! 25 yaşındaki futbolcu yine kadro dışı kaldı.  Sezonun henüz 2. haftasında Sivasspor maçından önce Nijeryalı futbolcu sorun çıkartmış, izinsiz transfer görüşmesi yaptığı için kadro dışı bırakılmıştı. Fakat bu sıkıntı dışarıya çok yansıtılmadan çözüldü, idarecilerin çabalarıyla elde kaliteli oyuncu olmadığı için Skibbe de ikna edilip Lawal, Sivas maçının kadrosuna son anda alındı. Alman hoca 7. haftadaki Beşiktaş karşılaşmasından sonra gönderilirken, yeni teknik direktör İsmail Kartal yıldız oyuncuya sadece 4 maç dayanabildi. Zaman zaman idmanlara çıkmadığı iddia edilen, alacakları nedeniyle sorun yaratan Lawal, 11 Kasım’da takımdan uzaklaştırıldı. Yönetim, disiplinsiz davranışlarını gerekçe olarak açıkladı. Bir diğer sebep de yine “Beşiktaş ile anlaştım” şeklindeki laflarıydı.
 
Kampa girdi ancak...
 
Samet Aybaba’nın gelişiyle affedilen Lawal, tekrar su kaynattı! Geçen haftaki Başakşehir maçı için Eskişehirspor 4 gün İstanbul’da kaldı. Lawal’ın bir akşam kamptan kaçtığı ortaya çıktı. Bu nedenle yönetim tekrar kadro dışı kararı alırken, Aybaba’nın da sabrı taştı. Olay adamın artık devre arasında Eskişehirspor’dan ayrılması kesin gibi. Sezonun yarısı bitmeden 3 kez kadro dışı bırakılan Lawal, ilginç bir rekora imza attı!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor