Yargıtay Trabzonspor kararını geciktirince...

Trabzonspor'un mahkemelik olan kongresiyle ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Kuzey Ekspres'in iddasına göre Trabzonspor kongresini mahkemeye taşıyan Recep Bakırtaş yeni bir hamle yaparak resmi belgeleri camianın önemli isimlerine göndererek Y

Yargıtay Trabzonspor kararını geciktirince...
Trabzonspor'un mahkemelik olan kongresiyle ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Kuzey Ekspres'in iddasına göre Trabzonspor kongresini mahkemeye taşıyan Recep Bakırtaş yeni bir hamle yaparak resmi belgeleri camianın önemli isimlerine göndererek Yargıtay'ın dosyayı öne alması için çalışma yaptı.
 
İşte gazetenin o iddiası;
 
Trabzonspor kongre üyesi Recep Bakırtaş, Trabzonspor Yönetim Kurulunun görev süresinin 6 ay olduğunu belirterek yerel mahkemede dava açmış, mahkeme Bakırtaş’ı haklı bulmuştu.
TS yönetimi karara Yargıtay’da itiraz etmişti. Yargıtay da yerel mahkemenin verdiği kararı onamıştı. TS yönetimi bunun üzerine, görevde bir süre daha kalabilmek için Yargıtay’da karar düzeltme talebinde bulunmuştu… TS’nin düzeltme talebini içeren dosya yaklaşık iki aydır Yargıtay’da…
 
Yargıtay’da dosyaya bakan mahkeme ne hikmetse henüz dosyayı gündemine almamış. Bu arada Recep Bakırtaş, Trabzonspor’un ticari ilişkisi olan çok sayıda devlet ve özel sektör kurum ve kuruluşuna yazı gönderdi. Bakırtaş, Trabzonspor yönetiminin yasal olmadığını mahkeme kararları ile bildirdi ve kurumları uyardı.
 
Karar düzeltme talebini ile mahkemelerin daha önce verdikleri kararların değişmeyeceğini belirten hukukçular, Yargıtay’ın ilgili dairesinin dosyayı gündemine almamasına anlam veremediklerini söylüyorlar.
 
Bu olay Trabzonspor’un geleceğini ilgilendiren bir olaydır. Trabzonspor camiası Yargıtay’ın ilgili dairesinin vereceği kararı bekliyor.
 
Bu arada CHP Trabzon milletvekili Haluk Pekşen’in olayı takip ettiği öğrenildi. Ayrıca mahkeme kararını ve yasaları uygulamadığı iddia edilen Trabzon Dernekler Masası Müdürlüğü hakkında, bazı taraftarların suç duyurusunda bulunacakları bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor