Yargıtay onadı, Gözler başkan adaylarında

Trabzonspor camiasının beklediği mahkeme kararının Yargıtay tarafından onanmasının ardından gözler kısa süre içerisinde yapılacak olan kongreye çevrildi.Haber61 kongrenin nabzını tutmak için başkan adaylığı hazırlıklarını sürdüren isimlerle görüştü.EMİN K

Yargıtay onadı, Gözler başkan adaylarında

Trabzonspor camiasının beklediği mahkeme kararının Yargıtay tarafından onanmasının ardından gözler kısa süre içerisinde yapılacak olan kongreye çevrildi.

Haber61 kongrenin nabzını tutmak için başkan adaylığı hazırlıklarını sürdüren isimlerle görüştü.

EMİN KAHRAMAN

Yargıtay’ın yerel mahkeme kararını onamasının beklenen bir karar olduğunu belirten Kahraman, “Bizim düşüncelerimizde bir değişiklik yok. Aday olacağımı ilk kez zaten Haber61 aracılığıyla duyurmuştum. Önümde A ve B planı olarak hazırlıklarım vardı A planı erken kongre için yaptığım hazırlıktı. B planı ise aralık ayında yapılması düşünülen olağan genel kuruldu. Yargıtay’dan kongre kararı çıkmasından sonra biz A planımızı uygulamaya devam edeceğiz. Durmak yok yola devam. Kanımca 3 yada 4 adaylı bir kongre olacağı kanaatimdeyim” dedi.

CELİL HEKİMOĞLU

Yıllardır kongre hazırlığı yaptığını söyleyen Celil Hekimoğlu, “Yargıtay’ın verdiği karar öncelikle camiamıza hayırlı olsun beklediğimiz bir karardı. Ben zaten bir yıldır kongre hazırlıklarımı yapıyordum.  Benim cephemden bir sorun yok. Camiada fazla adaylı kongrelere karşı bir ön yargı var.  Adayların fazlalığı Trabzonspor’a olan ilginin fazlalığını gösterir. Sonuçta herkesin aday olma hakkı vardır.  Buna herkesin saygı duyması gerekir” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor