Yargıtay kararı verdi

17 Mart 2015 tarih 19:23 saat itibarı ile kamuoyuna duyurduğumuz “Trabzonspor'da flaş iddia! Kayyuma...” başlıklı haberimizde, Yargıtay’ın Trabzonspor ile ilgili verdiği kararı sizlere “iddia” diye duyurmuştuk.Haber61.net istihbarat bölümünün iddiadan öte

Yargıtay kararı verdi

17 Mart 2015 tarih 19:23 saat itibarı ile kamuoyuna duyurduğumuz “Trabzonspor'da flaş iddia! Kayyuma...” başlıklı haberimizde, Yargıtay’ın Trabzonspor ile ilgili verdiği kararı sizlere “iddia” diye duyurmuştuk.

Haber61.net istihbarat bölümünün iddiadan öte kesin bilgiler edinmesine karşın, resmi bir açıklama ve belge olmadığı için “iddia” şeklinde verdiği haberde bugün itibarı ile daha kuvvetli belgelere de ulaşıldı.

Gazetecilik etiği gereği resmi bir açıklama olmadan, belge yayınlanmadan “iddia” diye duyurduğumuz haberle ilgili 17 Mart 2015 tarihinde yayınlamadığımız belgeyi  yazılı ve görsel medyada yer almasının ardından yayınlıyoruz...

Konu ile ilgili 17 Mart 2015 tarihli haberimizi ve Trabzonspor’u bekleyen süreci okumak için Tıklayınız
 

152049.jpg.gif

İŞTE O BELGE

karar-001.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor