Yargı kararlarının uygulanmaması canımı sıkıyor

Şike süreciyle ilgili konuşan Onursal Başkan Yılmaz, "Aziz Yıldırım Fenerbahçe’ye çok şey kattı ama hukuk kurallarının uygulandığını düşünmüyorum" dedi.  Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, çarpıcı açıklamalar yaptı. 2010-2011 sezonunda patlak

Yargı kararlarının uygulanmaması canımı sıkıyor
Şike süreciyle ilgili konuşan Onursal Başkan Yılmaz, "Aziz Yıldırım Fenerbahçe’ye çok şey kattı ama hukuk kurallarının uygulandığını düşünmüyorum" dedi.
 
 Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, çarpıcı açıklamalar yaptı. 2010-2011 sezonunda patlak veren şike süreciyle birlikte Türk futbolu hakkında görüşlerini aktaran Yılmaz’ın gündeminde spor yasası, taraftar grupları ve Trabzonspor vardı. 
 
KUPA TRABZON’UN HAKKI
Spor ve siyaset dengesine değinen Onursal Başkan Yılmaz, “Siyasetin spora bulaştırılmaması gerekir. Siyasetçiler bir anlamda futbolun özerkliğini bozdu” diye konuştu. Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında gerilime neden olan 3 Temmuz süreci ile ilgili olarak da düşüncelerini dile getiren Yılmaz, “Kupa Trabzonspor’un hakkı. Ancak Trabzonspor kupayı Fenerbançe’den değil Federasyon’dan istemeli” dedi.
 
HUKUKA UYGUN DAVRANILMIYOR
Aziz Yıldırım’ın yargılanma süreci de Yılmaz’ın gündemine aldığı konular arasındaydı. Yıldırım’ın Fenerbahçe üzerinde emeğinin büyük olduğunu vurgulayan Yılmaz, şöyle devam etti: “Kulübü çok yükseltti ancak hukuk kurallarının uygulandığını düşünmüyorum. Bir gün bile yatmasını istemem ama yargının kararlarının uygulanmaması benim canımı sıkıyor.”
 
ONURSAL BAŞKAN’DAN YEŞİL IŞIK
İddaa oyunu da Onursal Başkan Yılmaz’ın eleştirdiği konular arasındaydı. Yılmaz, “Bu İddaa denen nesne, bu kumar benim zamanımda futbola sokulamamıştı ama şimdi sokuldu. Bu oyunun temeli kumardır. Bazı oyuncuların da oynadığı söyleniyor. Bu, futbolun netliğini bozdu, kirletti. İddaa gibi talih, kumar oyunlarının futboldan çıkarılması lazım” dedi. Bu arada Ardor’un “Yeniden sporun içinde faal bir şekilde görev almak ister misiniz?” sorusu üzerine Yılmaz, taraftar isterse spora yeniden döneceğini söyledi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler