Yardım gecesinde bile Trabzonspor'u dışladılar(!)

ÇOCUKLARIN eğitim ve sosyal hayatının gelişimi için sanat ve spor dünyasının ünlü isimlerinden destek gelmeye devam ediyor. Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı'nın (TOÇEV) daha fazla çocuğa destek sağlayabilmek için 9 Şubat tarihinde gerçekleştireceği

Yardım gecesinde bile Trabzonspor'u dışladılar(!)

ÇOCUKLARIN eğitim ve sosyal hayatının gelişimi için sanat ve spor dünyasının ünlü isimlerinden destek gelmeye devam ediyor.

Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı'nın (TOÇEV) daha fazla çocuğa destek sağlayabilmek için 9 Şubat tarihinde gerçekleştireceği "Yıldızların şarkıları çocukların yarınları" konseri için spor dünyasının iki önemli isminden daha destek geldi.

FIFA kokartlı hakemlerden Cüneyt Çakır ile Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, sanatçılar ile spor dünyasının ünlü isimlerinin buluştuğu konserde sahneye çıkıp destek verme kararı aldı. Düzenlenen organizasyona bir dönem Trabzonspor'da forma giyen ancak bugün başka takımlarda oynayan futbolcular çağrılırken, Trabzonspor'dan hiç bir oyuncunun davet edilmemesi dikkat çekti

Usta müzik adamı Metin Özülkü'nün müzik direktörlüğünü yaptığı proje kapsamında düzenlenecek konser, 9 Şubat 2016 Salı günü TİM Maslak Show Center'da gerçekleştirilecek. Konser öncesinde Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin (TSYD) Levent'te bulunan tesislerinde 4 Ocak 2016 Pazartesi günü saat 14.00'de proje detaylarının paylaşılacağı basın toplantısı düzenlenecek.

CÜNEYT ÇAKIR İLE FERİDUN DÜZAĞAÇ DÜET YAPACAK

Geçtiğimiz günlerde stüdyoya giren FIFA kokartlı hakemlerimizden Cüneyt Çakır ilk ses provasında mikrofonla buluştu. Çakır ile Feridun Düzağaç düet yapıp rock söyleyecek. Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, ise  şarkıcı müzisyen  Metin Özülkü ile çalışacak .

Usta müzik adamı Metin Özülkü' nün müzik direktörlüğünü yaptığı proje kapsamında düzenlenecek konser, 9 Şubat 2016 Salı günü TİM Maslak Show Center'da gerçekleştirilecek. Yıldız futbolcular; Mehmet Topal ve Serkan Balcı'nın öncülüğünde organize edilen bu özel gecenin sunuculuğunu ise Selçuk Yöntem yapacak.

 Müzik adamı Metin Özülkü'nün müzik direktörlüğü, yıldız futbolcu Mehmet Topal ve Serkan Balcı'nın öncülüğünde, 9 Şubat 2016 tarihinde TİM Maslak Show Center'da gerçekleştirilecek özel gecenin sunuculuğunu Selçuk Yöntem yapacak.

O gece sahneye Ayşegül Aldinç, Bülent Serttaş, Candan Erçetin, Fatih Erkoç, Feridun Düzağaç, Funda Arar, İpek Açar, Murat Dalkılıç, Mustafa Ceceli, Nilüfer, Nükhet Duru, Selami Şahin, Ümit Besen, Volkan Konak, Zara ve Ziynet Sali çıkarken, dev sanatçılara Burak Yılmaz (Futbolcu), Çağla Büyükakçay (Tenisçi), Eda Erdem Dündar (Milli Voleybolcu), Emre Belözoğlu, Gökhan Saki (Boksör), Gökhan Töre (Futbolcu), Hidayet Türkoğlu (Türkiye Basketbol Federasyonu CEO'su), Işıl Alben (Milli Basketbolcu), Kenan Sofuoğlu (Milli Motosikletçi), Kerem Tunçeri (Milli Basketbolcu), Mehmet Topal (Futbolcu), Neslihan Demir (Milli Voleybolcu), Nuri Şahin (Futbolcu), Olcan Adın (Futbolcu), Semih Kaya (Futbolcu), Semih Saygıner (Dünya Bilardo Şampiyonu), Serkan Balcı (Futbolcu), ve Volkan Demirel (Futbolcu) gibi sporcularımız eşlik edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor