Yapma be Ordu!

Maddi zorluklar yaşayan ve 30'a yakın futbolcusunu kaybeden Orduspor, Bucaspor'a 2-0 yenilerek 2. Lig'e düştü. PTT 1. Lig’in 29. haftasında Bucaspor ile Orduspor karşı karşıya geldi. Yeni Buca Stadı’nda oynanan mücadeleyi Bucaspor 2-0 kazandı ve küme düşm

Yapma be Ordu!
Maddi zorluklar yaşayan ve 30'a yakın futbolcusunu kaybeden Orduspor, Bucaspor'a 2-0 yenilerek 2. Lig'e düştü.
 
PTT 1. Lig’in 29. haftasında Bucaspor ile Orduspor karşı karşıya geldi.
 
Yeni Buca Stadı’nda oynanan mücadeleyi Bucaspor 2-0 kazandı ve küme düşme hattından maç fazlasıyla çıkarak nefes aldı. Sezon boyunca birçok zorluklarla uğraşan ve ekonomik olarak kriz yaşayan Orduspor ise ligin bitimine 5 hafta kala PTT 1. Lig’e veda etti. Karadeniz ekibi gelecek sezon Spor Toto 2. Lig’de mücadelede edecek.
 
Son 4 maçını kaybeden Bucaspor’a galibiyeti getiren golleri 18. dakikada Emre, 74. dakikada Ferhat kaydederken, ev sahibi takımda Emin Aladağ 76. dakikada kırmızı kart gördü. Bu sonuçla Bucaspor 27 puan yükseldi. Orduspor ise 11 puanda kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor