Yanmak kaderinde varmış

Adıyaman’da, hafif ticari bir araç seyir halindeyken altı defa yanarak söndürülürken, yedinci yanışında ise kül olup, kullanılamaz hale geldi.Edinilen bilgiye göre, 02 HF 258 plakalı hafif ticari araç seyir halindeyken bir gün içerisinde altı defa alev al

Yanmak kaderinde varmış

Adıyaman’da, hafif ticari bir araç seyir halindeyken altı defa yanarak söndürülürken, yedinci yanışında ise kül olup, kullanılamaz hale geldi.

Edinilen bilgiye göre, 02 HF 258 plakalı hafif ticari araç seyir halindeyken bir gün içerisinde altı defa alev aldı. İtfaiye ve vatandaşların yardımı ile söndürülen araç, Altınşehir Mahallesi Kredi ve Yurtlar Kurumu (Yurt-Kur) Adıyaman İl Müdürlüğü yakınlarında yeniden yanmaya başladı. Alevler kısa sürede aracı tamamen kaplarken, durum itfaiye ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevlere müdahale ederek yangını söndürdü. Yangın sonrası araç kullanılamaz hale geldi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler