Yanal:Yattara'yı biz de seviyoruz

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal maç sonrası yaptığı açıklamada, Futbolda sürprizlerin olabileceğini söyleyerek " İlk yarı 5 net gol pozisyonu yakaladık, Pozisyonları ben saydım . Futbol böyle bir oyun girdiğimiz o kadar pozisyonu değerlendiremedi

Yanal:Yattara'yı biz de seviyoruz

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal maç sonrası yaptığı açıklamada, Futbolda sürprizlerin olabileceğini söyleyerek " İlk yarı 5 net gol pozisyonu yakaladık, Pozisyonları ben saydım . Futbol böyle bir oyun girdiğimiz o kadar pozisyonu değerlendiremedik, ufak bir tedbirsizlik sonucu rakibin yaptığı atakta penaltı kazandılar. O penaltıyı atsalar malup duruma düşecektik" dedi.

Ersun Yanal açıklamasında Antalyaspor'un disiplinli bir takım olduğunu,  Galatasaray ve Sivasspor'u bu saada yendiğini de hatırlattı.

Bordo-Mavili teknik direktör "Gol kaçırma rekoru kırdığımız bir günde 1 gol ile de olsa galip gelip 3 puan aldığımız için memnunum" şeklinde konuştu.

Her takımın inişli çıkışlı olduğu kötü fıtbol oynadığı dönemlerinin olduğunun altını çizen Yanal kendilerinin bu dönemi çabuk atlattığını ve bu karşılaşmadan alınan 3 puanın kendileri için çok önemli olduğunu da sözlerine ekledi.

Yattara değerli bir oyuncu

İbrahima Yattara'nın herkes tarafından çok sevilen bir futbolcu olduğunu, kendilerininde Yattara'yı çok secdiklerini söyleyen tecrübeli çalıştırıcı "Yattara'yı bizde çok seviyoruz, ondan çok önemli katkılar bekliyoruz. İbrahim çok iyi niyetli bir futbolcu, çok şeyler yapmak arkadaşlarına ve takıma katkı yapmak istiyor, İstediklerini yapamayıncada sıkıntıya giriyor" dedi.

Yattara'nın iyi niyetini bildiklerini ve kötü bir sezon geçirdiğininde altını çizen Yanal "İbrahim bu değil, onunla devamlı konuşuyorz, maçın devre arasında da konuştuk. Arkadaşlarına ve takıma katkı yapması gerektiğini samimi bir şekilde paylaştık, motive olduk ve sahaya çıktık. Ben inanıyorum ki İbrahim önümüzdeki bir kaç hafta içerisinde eski günlerine dönecektir" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor