Yanal'ın oyun kurucu iması

Colman'ın yükü ağır Sezon başında son dönemlerin en hareketli transfer periyodunu yaşayan Trabzonspor'da gözler şimdi de devre arasına çevrildi. Genel kanı Trabzonspor'un sol kanada ihtiyacı olduğu yönünde dikkat çekse de teknik direktör Ersun Yanal'ın so

Yanal'ın oyun kurucu iması

Colman'ın yükü ağır
Sezon başında son dönemlerin en hareketli transfer periyodunu yaşayan Trabzonspor'da gözler şimdi de devre arasına çevrildi. Genel kanı Trabzonspor'un sol kanada ihtiyacı olduğu yönünde dikkat çekse de teknik direktör Ersun Yanal'ın son dönemlerdeki açıklamaları başka bir takviyenin de olabileceğinin sinyalleri şeklinde algılanıyor. Yanal, zaman zaman oyun kurucu zaafı yaşadıklarını belirtiyor. Bu görevi ise Trabzonspor'da belirgin olarak Colman yaparken ona Selçuk ve Yattara gibi isimler eşlik ediyor.

Ekonomi müsait ama...
Takımın motivasyonunu bozmamak için şu ana kadar transfer konusunda net bir söylemde bulunmayan Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın yönetim ile yapacağı kritik toplantının izlenecek olan rotayı tayin edeceği öğrenildi. Başkan Sadri Şener ve kurmayları transfer için her fırsatta, “Ekonomimiz müsait ama dengeleri bozmamaya çok özen göstermeliyiz” derken, takımın zirve yarışının içinde olup liderliği de eline geçirmesi, Karadeniz temsilcisinin kurmaylarını transfer konusunda iştahlandırıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor