Yanal'ın maç değerlendirmesi

Ersun Yanal, 0-0 biten karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, ''Yeni kurduğumuz takımımızın ligdeki oyununun devamlılığını görmek açısından önemli bir maçtı. Biz takım olarak disiplinli oynamaya ve oyunu kontrol ederek üstün bir futbol oynamaya gayret

Yanal'ın maç değerlendirmesi

Ersun Yanal, 0-0 biten karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, ''Yeni kurduğumuz takımımızın ligdeki oyununun devamlılığını görmek açısından önemli bir maçtı. Biz takım olarak disiplinli oynamaya ve oyunu kontrol ederek üstün bir futbol oynamaya gayret ettik. Zaman zaman da bunu başardık'' dedi.

Belli bir tempoyu yakalamanın ve bunu devam ettirmenin zor olduğunu ifade eden Yanal, şöyle konuştu:

''Bunun için çok organize olmak gerek. Takım olarak disiplinli oynamayı becermemiz gerekiyor. Zaman zaman da bunu yaptık. Rakibe fazla pozisyon vermedik. Rakibin hızlı hücumlarında Delgado, Tello ve Serdar Özkan'ı kontrol ettik. Ligin çok başındayız. Bu ligde çok enteresan maçlar oynanacak. Her takım kıyasıya mücadele edecek. Biz hep disiplinli oynamaya, takım oyununu ön plana çıkaracak yaratıcı oyuncularımızı da kullanarak devam etmek istiyoruz.''

Karşılaşmada sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Yattara'nın özel bir oyuncu olduğunu kaydeden Yanal, ''O yaratıcı bir oyuncu. Özellikleri çok farklı ve ne zaman ne yapacağı belli olmayan bir oyuncu. Tabiki böyle oyuncunun olması büyük bir güç. Sonuçta biz 34 haftalık bu yarışın içinde onsuz veya bir başka oyuncusuz da oynayacağız. Ama bugün iki takımda eksik oyuncularını aramıştır'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor